Πρόσκληση Ημερίδα – παρουσίαση βιβλίου Βασίλη Ζουμπουρλή

από | Μάι 16, 2021 | Άρθρα, Ημερίδα, παρουσίαση βιβλίου

Ο Δρ Βασίλης Ζουμπουρλής και οι εκδόσεις ΝΕΟΝ, σας προσκαλούν στη διαδικτυακή ημερίδα για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο” Η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα ” με ομιλητές τους:

Αθανάσιο Φωκά, Ακαδημαϊκό, Καθηγητή Μη Γραμμικών Μαθηματικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Cambridge και τίτλο ομιλίας «Covid-19, Science and Society».

Ουρανία Τσιτσιλώνη, Καθηγήτρια Ανοσολογίας του ΕΚΠΑ και τίτλο ομιλίας «Μαθήματα από την πανδημία COVID-19»

Γρηγόρη Γεροτζιάφα, Καθηγητή Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και Διευθυντή της ερευνητικής ομάδας Καρκίνος και Θρόμβωση “INSERM U938”, και τίτλο ομιλίας « Covid-19 – εμβόλια και θρομβώσεις».

Γεώργιος Παυλάκη, Διευθυντή του Τομέα Ανθρωπίνων Ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο κατά του Καρκίνου των ΗΠΑ και τίτλο ομιλίας « Παρόν και μέλλον της πανδημίας του κορωνοϊού ».

Βασίλης Ζουμπουρλής, Διευθυντή Ερευνών στη Μοριακή Βιολογία του Καρκίνου και των Βλαστικών Κυττάρων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, και τίτλο ομιλίας «Παρουσίαση αποσπασμάτων του βιβλίου, η Πανδημία Covid-19 ως επιστημονική και κοινωνική πρόκληση τον 21ο αιώνα»

 

 

Την ημερίδα θα συντονίσει ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του ΕΚΠΑ Μανώλης Ρίζος. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας κάνοντας κλικ στο buttonQ & A” που θα βρείτε στο Zoom. Το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι στα Ελληνικά.

Topic: Ημερίδα – παρουσίαση βιβλίου Βασίλη Ζουμπουρλή

Time: May 29, 2021 17:00 Athens

 

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85828101667?pwd=MU5QSTRhVEtGSFpKTzR4UCtieW1XUT09

 

Meeting ID: 858 2810 1667

Passcode: 132690